Knutselen

Lekker knutselen aan jezelf

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis, zoals ASS of ADHD, hebben vaak veel moeite om zich staande te houden in onze ingewikkelde wereld. Zij hebben extra hulp en begeleiding nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Wat is er mooier dan door beeldende begeleiding te ontdekken waar je goed in bent?
Bissy4Kids heeft een eigen ‘ knutselkeet’ waar  kinderen heerlijk kunnen knutselen, waar ze kunnen ontdekken waar ze goed in zijn, waar ze de mogelijkheid krijgen om meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen, faalangst te verminderen, eigen emoties  leren kennen en daar mee om te gaan, hulp leren vragen, fantasie en werkelijk onderscheiden, leren rekening houden met anderen… Tekenen, schilderen, kaarten maken, haken, breien, knippen, plakken,naaien, kleien, mozaieken… In de ‘knutselkeet’ is het nooit saai!
Creatief werken is mooi, het nodigt uit tot structureren en aandachtig zijn. Heel belangrijk is ook het ervaren van succes. Het gemaakte werkstuk is iets om trots op te zijn en een blijvende herinnering aan de geleverde prestatie!
 

Actualiteiten

Kijk voor onze nieuwtjes op de Facebookpagina van Bissy4Kids.
 


KIWA Logo
ISO 9001 certificaat
Het leveren van kwaliteit speelt bij ons een hele belangrijke rol. Bissy4kids met twee locaties, waaronder het Haersma Huys, is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat Bissy4Kids voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
Wij zijn een erkend leerbdrijf!
(Klik op het logo voor de erkenning)