Lekker wonen en spelen

We wonen met z’n allen in een grote, vrijstaande boerderij met een hele grote tuin met speeltoestellen. De boerderij is geheel verbouwd en speciaal aangepast tot een fijne, veilige woon/speelplek voor ons grote gezin dat op dit moment uit 19 personen bestaat.

Ondanks de grootte van het gezin, met eigen kinderen en kinderen/jongeren die niet meer bij hun ouders kunnen wonen, zijn we géén tehuis. Géén zorgboerderij, maar een gewoon gezin. Alle dagelijkse bezigheden die in een normaal gezin ook plaatsvinden, gebeuren bij ons ook. Leren, spelen, fietsen, voetballen, boksen, paardrijden, dieren verzorgen, knutselen, gezellig met z’n allen televisie kijken... Kinderen kunnen bij Bissy4Kids gewoon kind zijn, zoals in een ‘gewoon’ gezin. Wij bieden de kinderen een veilige woonomgeving waarin ze onbekommerd op kunnen groeien. Sleutelwoorden zijn: liefde, zorg, gezondheid, geluk, onderwijs en toekomst. Respect voor mensen, ongeacht hun geloof of huidskleur, dieren en de natuur speelt een belangrijke rol bij Bissy4Kids.

De verzorging van en de aandacht voor dieren is heel belangrijk; het helpt de kinderen zichzelf te vinden. Denk aan het verzorgen van de kippen, konijnen, vogels, cavia's, de honden, katten en het intensief werken met paarden (therapie). In onze tuin is ook een moestuintje waar kinderen zelf groenten, kruiden en andere planten kunnen kweken en verzorgen. Kortom, de stichting Bissy4Kids is meer dan een leuke, veilige woonplek. Het is een omgeving waarin we kinderen bijzonder positieve ervaringen bieden!
 

Actualiteiten

Kijk voor onze nieuwtjes op de Facebookpagina van Bissy4Kids.
 


KIWA Logo
ISO 9001 certificaat
Het leveren van kwaliteit speelt bij ons een hele belangrijke rol. Bissy4kids met twee locaties, waaronder het Haersma Huys, is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat Bissy4Kids voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
Wij zijn een erkend leerbdrijf!
(Klik op het logo voor de erkenning)