Wie zijn wij

Bissy4Kids is een groot pleeggezin. De meeste kinderen die bij ons wonen hebben een meer dan gemiddelde problematiek waardoor ze niet in een regulier pleeggezin kunnen wonen. Onze kids, variërend van peuter tot jong volwassene, zijn geen doorsnee kinderen. In de meeste gevallen is er sprake van een (ernstige) ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. FASD, Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD, ADD, PDD-NOS, hechtingsproblemen... Al onze kinderen hebben een grote 'rugzak' en dragen die elke dag met hen mee.

Bissy4Kids begeleidt deze kinderen en biedt hen extra ondersteuning. Door er 24 uur per dag voor ze te zijn, door ze een goede basis te bieden, in een stabiel functionerend gezin. Wij doen er alles aan om de kinderen niet bloot te stellen aan uitdagingen, we zorgen voor een veilige omgeving zonder veel prikkels van buitenaf, bieden goede begeleiding, hulpverlening, extra faciliteiten en voorzieningen. Daardoor kunnen kinderen hun (zelf)vertrouwen, verantwoordelijkheid, kansen en talenten ontplooien. Maar ook hun sociaal en communicatief gedrag verbeteren en zo perspectief krijgen op een betere toekomst. 
 

Actualiteiten

Kijk voor onze nieuwtjes op de Facebookpagina van Bissy4Kids.
 


ISO 9001 certificaat
Het leveren van kwaliteit speelt bij ons een hele belangrijke rol. Bissy4kids met twee locaties, waaronder het Haersma Huys, is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat Bissy4Kids voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
Wij zijn een erkend leerbdrijf!
(Klik op het logo voor de erkenning)