Steun Bissy4Kids

FASD, PDD-NOS, Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD, hechtingsproblemen... Het opvangen van kinderen met een problematiek zien we als de normaalste zaak van de wereld. Maar juist door die forse problematiek en niet te vergeten de bezuinigingen in de zorg is goede hulp niet altijd mogelijk. Behandelingen, medicatie, voedingssupplementen die niet meer of gedeeltelijk worden vergoed, aanpassingen op het terrein van (brand)veiligheid in en om de woonboerderij, denk aan hekwerk, speciale alarmsystemen, camerabewaking, vervanging van eigen vervoer (kinderen moeten naar verschillende scholen en gemeenten worden gebracht en gehaald)… De reguliere pleegzorginstellingen dekken maar een klein gedeelte van de dagelijkse kosten. Daarom is financiele steun van particulieren en/of bedrijven enorm belangrijk. Alleen op die manier kan Bissy4Kids de kinderen de zorg en kansen bieden die nodig zijn voor een goede ontwikkeling en daarmee een betere toekomst.

Een bijdrage leveren aan de Stichting Bissy4Kids kan op verschillende manieren. Zo kun je jaarlijks een bedrag doneren of bijvoorbeeld elke maand via automatische incasso. Elk bedrag is welkom. Als vriend van de stichting Bissy4Kids word je natuurlijk op de hoogte gehouden van alle belangrijke ontwikkelingen en is er elke zomer een speciale ‘vriendendag’ bij Bissy4Kids.

Wil je een bijdrage leveren, in welke vorm dan ook, heb je een goed idee voor sponsoring? Laat het ons dan weten! Stuur een email naar:info@bissy.nl We nemen dan z.s.m. contact met je op!

 

Actualiteiten

Kijk voor onze nieuwtjes op de Facebookpagina van Bissy4Kids.
 


KIWA Logo
ISO 9001 certificaat
Het leveren van kwaliteit speelt bij ons een hele belangrijke rol. Bissy4kids met twee locaties, waaronder het Haersma Huys, is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat Bissy4Kids voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
Wij zijn een erkend leerbdrijf!
(Klik op het logo voor de erkenning)